Τα νέα μας

Αγαπημένοι μας.. σας ευχαριστούμε πολύ πολύ που και αυτή τη σεζόν μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, την παρουσία σας, τη στήριξη σας!!
Ραντεβού το Σεπτέμβρη λοιπόν..
Καλό καλοκαίρι και να περνάτε …τέλειααα 😘⛱️⛱️

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30 έχουμε ΠΙΤΑΠΑΡΤΙΙΙΙΙΙ!! Φορέστε τις στολές σας και ελάτε να κόψουμε τη πίτα μας, να ξεφαντώσουμε μικροί και μεγάλοι και να κερδίσετε πλούσια δώρα !! 

Κοντά μας ο αγαπημένος Κλόουν Τοτό Προφίλ Δεύτερο και η υπέροχη ομάδα του …θα μας καταπλήξουν !!

...

Μετά απο 2 χρόνια εγκλεισμού και απομόνωσης , ήρθε η πολυπόθητη στιγμή να γιορτάσουμε ξανά όλοι μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων 🎄🎄🎉🎈🎅🎅!!
Μαζί μας ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων Κλόουν Τοτό θα σκορπίσει απλόχερα χαρά , γέλιο και ατελείωτο κέφι.
Μαζί του φυσικά και ο Άγιος Βασίλης 🎅

...

Ραντεβού το Σεπτέμβρη !
Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού ! Να περάσετε υπέροχα, να ξεκουραστείτε και σας ευχαριστούμε πολύ που και αυτή τη σεζόν μας εμπιστευθήκατε!! ☀️🏓🏄‍♀️🏖⛱

 

Θα είμαστε και πάλι κοντά σας το Σεπτέμβρη ! 

Ξανά κοντά σας στο τέλος του καλοκαιριού!

 

Τα αγαπημένα μας κουτάβια PAW PATROL σε καινούργια αποστολή .. Να επισκεφθούν τον παιδότοπο Μπουρμπουλήθρες και να ανοίξουν το Τριώδιο διοργανώνοντας ενα απίθανο ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ!!..Θα τα καταφέρουν ;;;;;
Θα το μάθουμε την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.30.

Θα είμαστε κλειστά 24-25-31/12 και 1/1.

 

Περισσότερα νέα

Ο χώρος μας διαθέτει άνετο πάρκινγκ, είναι κλιματιζόμενος, φωτεινός, επίπεδος, πεντακάθαρος και απόλυτα ασφαλής, αφού είναι πλήρως εναρμονισμένος με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΕΤΑΜ)

Μέλος του Συλλόγου Παιδότοπων Ελλάδος (ΣΠΕ)