Δραστηριότητες

Οι δραστηριότητες
στον παιδότοπο Μπουρμπουλήθρες...

Οι δραστηριότητες στον παιδότοπό μας είναι ειδικά μελετημένες ώστε να προσφέρουν στα παιδιά αυτό που πραγματικά χρειάζονται. Πολύ παιχνίδι, μεγάλη ευχαρίστηση, πολλή χαρά, σωματική άσκηση, εκτόνωση, κοινωνικοποίηση, και αλληλεπίδραση.

Το τεράστιο φουσκωτό με τις διπλές τσουλήθρες, ενθουσιάζει τα παιδιά και τους προσφέρει ατέλειωτη ευχαρίστηση. Η εντυπωσιακή διώροφη κατασκευή με τις πρωτότυπες δραστηριότητες, προσφέρει παιχνίδι έντονης δράσης και περιπέτειας ξετρελαίνοντας τα παιδιά.

Το κάστρο ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα παιχνίδια, εξάπτει τη φαντασία τους καθώς τα μεταφέρει σε άλλες εποχές και τα ωθεί σε ομαδικό παιχνίδι. Και μετά στο σπιτάκι  τη κουζίνα και διάφορα άλλα παιχνίδια που προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας...για λίγο.

Όσο για τα πολύ μικρά μας αγγελούδια, διαθέτουμε ξεχωριστή πισινόμπαλα, αλογάκια τραμπάλες και πολλά άλλα που θα τα  απασχολήσουν  και θα τα διασκεδάσουν αφάνταστα.
Και αν έχετε παιδιά ηλικίας άνω των 10 ετών φροντίσαμε και γι αυτά. Μπορούν να απασχοληθούν ομαδικά ή ατομικά με πρωτοποριακά συστήματα υψηλής τεχνολογίας.

Dralast
Dra4
Dra13
Dra14
Dra15
Dra12
Dra7
pool
FullSizeRender_35
FullSizeRender_37
FullSizeRender_38
FullSizeRender_40
Dra1
Dra2
Dra11
Dra3
FullSizeRender_41
Dra10

Cafe παιδότοπου

Απολαύστε τον καφέ σας
και χαλαρώστε!

Βρείτε μας

Τσιμισκή 13 & Δραγατσανίου
Αγία Παρασκευή 15343

Ωράριο

Δε-Πα: 17:30-21:30
Σαβ-Κυρ: 11:00-14:00 & 17:30-22:00

Τηλέφωνο & E-mail

+30 210 600 2149
info@bourboulhthres.gr

Ο χώρος μας διαθέτει άνετο πάρκινγκ, είναι κλιματιζόμενος, φωτεινός, επίπεδος, πεντακάθαρος και απόλυτα ασφαλής, αφού είναι πλήρως εναρμονισμένος με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΒΕΤΑΜ)

Μέλος του Συλλόγου Παιδότοπων Ελλάδος (ΣΠΕ)